Inbeslagnames en controles op illegale bewoning

Foto: Flickr - harry_nl (CC BY-NC-SA 2.0)

LEUDAL – De gemeente Leudal, Enexis, brandweer en politie hebben op woensdag verschillende panden in Roggel, Horn en Neer op bestuursrechtelijke titel bezocht.

Tijdens het bezoek aan de verschillende bedrijfslocaties is er gecontroleerd op milieuactiviteiten, bouw- en brandveiligheid, illegale bewoning én werd de bedrijfsvoering tegen het licht gehouden.

Onaangekondigd
De eerste controle in de vorm van deze samenwerking heeft plaatsgevonden in oktober bij motorclub Animals. In het kader van de week tegen ondermijnende criminaliteit werden opnieuw controles uitgevoerd. Dit keer naam de politie spullen in beslag, waarvan het vermoeden bestaat dat die gebruikt worden bij grootschalige teelt van wiet. Tevens is een growshop in Kelpen-Oler door de gemeente gesloten. Verder werden er panden bezocht, waarbij naar aanleiding van het bezoek nu verder onderzoek gedaan wordt naar de bewoonbaarheid. De indruk bestaat namelijk dat wonen op deze plekken niet mag, terwijl dat wel gebeurt. Controles als deze vinden onaangekondigd plaats. Dit zal in de toekomst vaker gebeuren.

 

Reacties

article
15585
Inbeslagnames en controles op illegaal wonen
LEUDAL – De gemeente Leudal, Enexis, brandweer en politie hebben op woensdag verschillende panden in Roggel,
https://leudal.nieuws.nl/2018/12/06/inbeslagnames-en-controles-op-illegale-bewoning/
2018-12-06T10:34:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/12/06103215/26813029073_5cfe5a3c53_o-1.jpg
Animals MC, bedrijfsvoering, bouwveiligheid, Brandveiligheid, controles, criminaliteit, drugs, growshop, illegale bewoning, inbeslagnames, milieuactiviteiten, ondermijnende criminaliteit, ondermijning
Nieuws