Herenmode Heitse: scherp geprijsde kwaliteit voor iedereen

Foto: Herenmode Heitse

HEYTHUYSEN – Op 2 november bestond Herenmode Heitse precies een jaar. De relatief jonge zaak, gespecialiseerd in herenkleding voor mannen vanaf 30 jaar in verschillende maten, heeft haar goede naam snel gevestigd.

Eigenaar Marcel heeft dan ook al tien jaar ervaring in de branche en een ware passie voor het vak ontwikkeld. Een persoonlijke service vindt hij belangrijk. Hij weet dan ook alles van kwaliteit: materialen, merken, maten en kleurgebruik.

Accessoires
Aan het Carillon 7 in hartje Heythuysen heb je ruime keuze uit gelegenheidskleding zoals colberts en broeken, maar ook voor vrijetijdskleding ben je er aan het goede adres. Broeken van Gardeur en vesten, strijkvrije hemden, t-shirts en truien van merken zoals Marvelis en Redpoint, desgewenst afgemaakt met mooie accessoires zoals een sjaal, bretel of bijvoorbeeld een hoed van Hatland.

Stijlen
Naast zijn kennis van kwaliteit en in de wetenschap dat betaalbaarheid ook belangrijk is, beseft Marcel verder dat goed passende kleding een wereld van verschil kan betekenen. Daarom vindt je in zijn winkel alle verschillende standaardmaten. Bovendien kun je bij Herenmode Heitse terecht voor uiteenlopende stijlen, van modieus tot klassiek.

Tijd
Marcel is iemand die nog graag de tijd neemt voor zijn klanten. Je kunt natuurlijk gewoon de winkel binnenlopen, maar ook vrijblijvend telefonisch een afspraak maken via 06-51.77.54.47. Hij komt zelfs graag bij de mensen thuis. En natuurlijk kun je ook eerst een kijkje nemen op de website www.herenmodeheitse.nl

Reacties