Vivace Ittervoort brengt vijfde editie ‘Concert in kerstsfeer’

Foto: Facebook Gemengd Koor Vivace

ITTERVOORT – Zaterdag 15 december wordt in de parochiekerk van Ittervoort de vijfde editie van ‘Concert in kerstsfeer’ verzorgd door gemengd koor Vivace Ittervoort, onder leiding van Theo Collaert.

In samenwerking met Toon Konings op piano, Duo Diversão en de groepen 6, 7 en 8 van basischool De Schakel zullen deze avond tal van muziekwerken ten gehore worden gebracht.

Gedichten
Het thema voor deze avond is ‘licht’. Het is zeer gevarieerd programma met uitvoeringen van onder meer Shine your light, You raise me up, Lulajże jezuniu (Pools kerstlied), Feliz Navidad en Stille Nacht. Een mooie mix kortom, van traditionele kerstliederen en hedendaagse muziek. De kinderen zullen tijdens dit concert ook gedichten voordragen.

Glühwein
In de pauze wordt glühwein geschonken en bezoekers zijn van harte uitgenodigd om na afloop van het concert, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig na te praten in de zaal van Cafetaria Any Time aan de Concordiastraat 8 in Ittervoort. Aanvang van het concert is 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op deze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen