Gezelligheid staat voorop bij de eerste editie van Santa Run in Heythuysen

Foto: BOEST Yourself

HEYTHUYSEN – Op 16 december aanstaande vindt vanaf 14.00 uur de eerste editie van Santa Run Heythuysen plaats. De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel van  3FM Serious Request: reanimeren in Nederland.

Het is de bedoeling dat alle deelnemers in gezellige kerstsfeer, dus met kerstmandecoratie, door Heythuysen snellen.

Afterparty
Startlocatie is de parkeerplaats aan de Vlasstraat. De organisatie is in handen van het locale BOEST yourself, in samenwerking met studenten Sportkunde van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Na de run volgt nog een BOESTcamp, een hapje en een drankje. Deelname kost 10 euro en dat is inclusief kerstverkleding, goodiebag en toegang tot de afterparty. Deelnemers onder de 18 jaar betalen slechts 7,50 euro. Opgeven kan via de website.

Reacties