Toneelavond in Neer: ‘Gekke höbbe ’t auch neet gemekkelik…’

Foto: Via Muziekplein

NEER – Zaterdag 8 december staat een toneelvereniging uit Sint Joost op de planken van De Haammaeker in Neer met de Limburgse klucht ‘Gekke höbbe ’t auch neet gemekkelik’.

Het verhaal gaat over Jonas, net in de vijftig en van mening dat hij lang genoeg aan het arbeidsproces heeft deelgenomen. Hij smeed het plannetje om zich ‘gek te laten verklaren’ door op de werkvloer met opzet een flink aantal steken te laten vallen, om zo zijn ‘overspannen toestand’ te benadrukken.

Opgave
Door die voorvallen wordt Jonas op verzoek van zijn huisarts voor een periode van drie weken naar een kliniek gestuurd. Zijn buurman en beste vriend, Anton zal hem begeleiden. In de kliniek zal hij zijn verhaal moeten volhouden, wat om verschillende redenen een hele opgave blijkt.

Kaarten
De uitvoering door Toneelvereniging Ons Genoegen ’84 start om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Kaarten zijn voor 9,50 euro vanaf dinsdag 13 november verkrijgbaar bij Hair Design Slabbers, aan de Napoleonsweg 43 in Neer. Reserveren kan bij voorkeur via e-mail: [email protected] Je ontvangt dan per retourmail een reserveringsnummer en betalingsinstructie. Telefonisch reserveren is eventueel ook mogelijk op maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur via het telefoonnummer 06-49.23.57.45.

'

Reacties

article
15242
Toneel in Neer
NEER – Zaterdag 8 december staat een toneelvereniging uit Sint Joost op de planken van
https://leudal.nieuws.nl/2018/11/12/toneelavond-neer-gekke-hobbe-t-auch-neet-gemekkelik/
2018-11-12T11:44:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/11/12114044/Toneel-2018-Foto-Persbericht.jpeg
De Haammaeker, Gekke höbbe 't auch neet gemekkelik, Hair Design Slabbers, Kaarten, Klucht, Neer, reserveren, Sint Joost, toneel, Toneelvereniging Ons Genoegen '84
Cultuur