De Sint komt naar E-Village

Foto: E-Village

ROGGEL – ‘Hij komt… hij komt… die lieve Goede Sint!’ Met een heuse e-mail heeft Sinterklaas zijn komst op 1 december bij E-Village aangekondigd. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding. Gelukkig kun je bij E-Village behalve gamen ook knutselen…

Op zaterdag 24 november kun je alvast een Sinterklaaskrans gaan maken van pepernoten en suikergoed. Gestart wordt om 15.00 uur en je kunt gewoon aanschuiven. Het is dus niet nodig om je vooraf aan te melden en er wordt gezorgd voor materiaal en de begeleiding.

Snoep happen
De Sint heeft het natuurlijk heel erg druk, maar op 1 december is hij tussen 16.00 uur en 17.00 uur bij E-Village in Roggel. Net als vorig jaar zullen de Pieten een parcours afleggen met Sinterklaasspelletjes, zoals snoep happen, pietenbroek hangen, pakjes gooien, pepernoten sjoelen en nog veel meer. En bij die spelletjes kun je natuurlijk ook meedoen die middag. Er is suikergoed en speculaas en wie weet, zorgt de Sint ook nog voor een kleine verrassing. Een dag later, op zondag 2 december wordt er nog even in stijl doorgespeeld met de Pepernotenbingo. Daarmee wordt gestart rond 15.00 uur. Iedereen speelt met één kaart en er wordt gespeeld per rij. Natuurlijk kun je leuke prijsjes winnen. Ben jij er ook bij? Aanmelden is niet nodig.

Tennistoernooi
Vaste onderdelen gaan in de komende periode ook gewoon door bij E-Village. Zo is er op 24 november het tennistoernooi, dat start om 19.00 uur. Zowel senioren als junioren kunnen zich aanmelden. Er wordt dubbel gespeeld, maar je kunt je ook alleen aanmelden. Je medespeler wordt er dan bijgezocht. Opgeven kan tot en met 23 november door je aan te melden aan de bar bij E-Village of door een mail te sturen naar [email protected] Vermeld in die mail je naam en contactgegevens. De inschrijfkosten bedragen 10 euro per persoon. Die avond wordt ook getrakteerd op snacks en andere hartige hapjes. Bovendien is er een loterij voor de deelnemers.

Active Friday
En dan is er op vrijdag 30 november weer een Active Friday (12+), de gameavond voor tieners. Van 19.00 uur tot 22.00 uur is E-Village helemaal hun domein. Probeer de nieuwste gamereleases uit, nu ook met de gamehit Fortnite. Speciaal voor de Active Friday 12+ is er een aangepast tarief van 4,75 euro p.p.

Gewijzigde openingstijden
Let op! Met ingang van 1 november 2018 zijn de openingstijden bij E-Village gewijzigd:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: van 13.30 uur tot 20.00 uur
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: van 13.30 uur tot 22.00 uur
  • Zaterdag: van 13.30 uur tot 22.00 uur
  • Zondag: van 13.30 uur tot 20.00 uur

Bezoek aan E-Village buiten de normale openingstijden is vanaf 20 personen altijd bespreekbaar. Bel en vraag naar de mogelijkheden via nummer 06-44.91.61.29 of mail [email protected]

'

Reacties

article
15234
'Hij komt... naar E-Village!'
ROGGEL – ‘Hij komt… hij komt… die lieve Goede Sint!’ Met een heuse e-mail heeft
https://leudal.nieuws.nl/2018/11/11/sint-komt-naar-e-village/
2018-11-11T13:40:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/11/11130526/IMG_0084.jpg
Active Friday 12+, advertorial, E-Village, gamen, gewijzigde openingstijden, knutselen, loterij, openingstijden, parcours, Pepernotenbingo, Sinterklaas, Spelletjes, Tennistoernooi
Cultuur