Natuurbeleving voor Pink Ribbon: Enjoy the Ride

Foto: Facebook Will's Ranch

HEIBLOEM – Will’s Ranch en Stichting Horse Sense houden voor het eerst een sponsorrit, in samenwerking met Enjoy the Ride. Het gaat om een run, ruiter-, koetsier,- wandel-, of fietstocht op zondag 11 november,  door het bosrijke gebied van Leudal.

Op deze manier wordt door middel van natuurbeleving het welbekende initiatief Pink Ribbon gesponsord.

Doel
De initiatiefnemers kozen voor Pink Ribbon, omdat één op de zeven vrouwen borstkanker krijgt en het daarmee doodsoorzaak nummer 1 is voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor borstkankerpatiënten.

Diverse afstanden
Er zijn diverse afstanden mogelijk. De paardenroutes variëren van 15 tot 30 kilometer. De wandel- en fietsroutes liggen tussen 3 en 30 kilometer, alle uit te breiden met het knooppuntsysteem. Op de dag zelf kun je bepalen welke route je kiest. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, wel meest onverhard. Er vind een tussenstop plaats waar je kunt genieten van een stuk fruit en een drankje.

Erwtensoep
Na afloop kom je terug bij het opstappunt, Will’s Ranch op Asbroek 10A in Heibloem. Hier wordt je opgewacht met heerlijke erwtensoep en een broodje. De routes starten tussen 9.00 uur en 11.00 uur. De eindtijd voor de lunch is 15.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving 7,50 euro voor wandelaars en fietsers, 10 euro voor ruiters en 12,50 euro voor koetsiers, bijrijders 7,50 euro. Hierbij is de tussenstop en lunch inbegrepen. Voor de kinderen is er ook een grabbelton aanwezig.

Kaarsje
Er is mogelijkheid om een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis aan iemand die de strijd tegen de ziekte verloren heeft of juist iemand die momenteel die strijd moet leveren. De opbrengst is volledig voor PinkRibbon. Inschrijven kan hier. Ook is er de mogelijkheid om je die zondag ter plaatse op Wills’s Ranch aan te melden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen