Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen levert weer kampioenen

Foto: RB Aoreven

GOUDA – Tijdens het NK Pool aspiranten tot en met 14 jaar, 4 november in Gouda, werden door Reddingsbrigade Aoreven uit Heythuysen prima prestaties geleverd.

Het was een meer dan uitstekende dag voor de Reddingsbrigade, die met twee officials en zestien jeugdleden in de C-, D- en E-categorie aantrad.

Records
Er werden liefst 29 medailles in de wacht gesleept: 6 maal goud, 11 maal zilver en 12 maal brons. Sabine Brugge, Bodewyn Long, Kim Geraats en Seth van Hoften werden Nederlands kampioen op één of meerdere onderdelen. Daarnaast werden podiumplaatsen verdiend in het internationale klassement. Ook Calista Long, Etienne van Hoften en Anouk Rietjens vielen in de prijzen. Twee keer een nieuw nationaal record werd gezwommen door Seth van Hoften en Sabine Brugge. De volledige uitslagen zijn te vinden op de website www.rbheytse.nl

Reacties

article
15185
Veel edelmetaal voor RB Aoreven
GOUDA – Tijdens het NK Pool aspiranten tot en met 14 jaar, 4 november in Gouda,
https://leudal.nieuws.nl/2018/11/07/reddingsbrigade-aoreven-heythuysen-levert-weer-kampioenen/
2018-11-07T22:58:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/11/07225137/nk-2018.png
2018, Anouk Rietjens, Bodewyn Long, Calista Long, eremetaal, Etienne van Hoften, Gouda, Kim Geraats, medailles, Nationale records, NK, NK Pool aspiranten, Reddingsbrigade Aoreven, Sabine Brugge, Seth van Hoften, zwemmen
Sport