Politie-inval bij growshop in Kelpen-Oler

Foto: Wikipedia - Tecnocultivo (CC BY-SA 3.0)

KELPEN-OLER – De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan bij een growshop aan de Ellerweg in Kelpen-Oler.

De politie doorzocht het bedrijfspand grondig.

Pand doorzocht
De agenten vonden een grote hoeveelheid hennep. Ook werden andere spullen aangetroffen die gebruikt kunnen worden bij de productie van hennep, zoals lampen en filters. Er is één persoon aangehouden en door de politie meegenomen naar het bureau voor verhoor. De politie nam ook twee motoren in beslag en een aanhanger die een verborgen ruimte had.

Kweek
Een growshop is een winkel voor benodigdheden om binnenshuis of in een kas diverse gewassen en planten te kweken. Een growshop is dus niet per definitie gekoppeld aan de kweek van hennep en marihuana, maar in dit geval dus mogelijk wel. In het pand in Kelpen-Oler zijn meerdere bedrijven gevestigd, waaronder een zaak in tuinbenodigdheden en een entertainmentbedrijf.

Reacties