Eerste exemplaar ‘Wel positief blijven’ voor D66-fractievoorzitter Rob Jetten

DEN HAAG – Maandag werd het eerste exemplaar van ‘Wel positief blijven’, het boek van het Neerse Tweede Kamerlid Rens Raemakers, tijdens de presentatie overhandigd aan de kersverse D66-fractievoorzitter Rob Jetten.

In eerste instantie zou collega Kamerlid Pia Dijkstra het boek in ontvangst nemen, maar zij was verhinderd. Op zondag 11 november vindt in gemeenschapshuis De Haammaeker in Neer de Limburgse presentatie van het boek plaats.

Chemo
‘Wel positief blijven’ is geschreven door Raemakers en Mérie van der Rijt. Raemakers kreeg in 2009 de diagnose zaadbalkanker. Operaties, tien loodzware chemokuren en stamceltransplantaties redden zijn leven. In het boek vertelt het pas 27-jarige Kamerlid hoe de ziekte zijn visie op het leven ingrijpend veranderde.

Opbrengst voor Kika
De boekpresentatie in Neer begint om 16.00 uur. Het ‘eerste’ Leudals exemplaar van het boek zal overhandigd worden aan burgemeester Arno Verhoeven. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen. De helft van de opbrengst van het boek gaat naar Kika, Kinderen Kankervrij. Het boek is nu ook al te bestellen via www.rensraemakers.nl.

Verkooppunten Leudal
Vanaf dinsdag 6 november is het boek verder te koop bij onder meer de volgende verkooppunten: SPAR Kuijpers (Neer), Jan Linders (Haelen), Kantoorboekhandel Thea (Roggel), Primera Plantinga (Heythuysen), Christine de Echte Bakker (Heibloem) en Louis Vermeulen (Horn).

Reacties

gallery
15118
Eerste exemplaar 'Wel positief blijven' voor Jetten
DEN HAAG – Maandag werd het eerste exemplaar van ‘Wel positief blijven’, het boek van
https://leudal.nieuws.nl/2018/11/05/eerste-exemplaar-wel-positief-blijven-d66-fractievoorzitter-rob-jetten/
2018-11-05T16:59:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/11/05145856/Foto-nu.jpg
Boek, boekpresentatie, Burgemeester Arno Verhoeven, chemokuur, Christine de Echte Bakker, D66, De Haammaeker, Den Haag, fractievoorzitter, Jan Linders, kanker, Kantoorboekhandel Thea, Kika, Kinderen Kankervrij, Mérie van der Rijt, Neer, operaties, Pia Dijkstra, presentatie, Primera Plantinga, Rens Ramaekers, Rob Jetten, SPAR Kuijpers, stamceltransplantatie, Supermarkt Vermeulen, zaadbalkanker
Nieuws