Elfde van de elfde: wie volgt Hans II van de Sjansemaekers op?

Foto: Facebook De Sjansemaekers

ROGGEL –  De elfde van de elfde nadert alweer met rasse schreden. Het eerste aangekondigde bal dat ons bereikte is dat van de Sjansemaekers.

Het is zoals we recent al konden vernemen de 66e prins van de Sjansemaekers die op zondag 11 november wordt uitgeroepen. Wie word de opvolger van Prins Hans II?

Raden
Vanaf 15.00 uur zijn de deuren van La Rochelle open en ’t belooft weer een geweldige middag en avond te worden. Er kan die middag ook geraden worden wie de nieuwe prins wordt. Bij de bonnenbak kan een briefje worden ingevuld  Uit de mensen die goed geraden hebben zal de uitgeroepen prins een winnaar loten.

Paaf Aaf
Het openen van het  vastelaovesseizoen krijgt verder kleur door het poetsen van ’t beeldje van de Sjansemaeker bij de Sjor, samen met de Jeugdsjansemaekers, om 15.11 uur plaatsvinden. Paaf Aaf zal zorgen voor toepasselijke muziek.

Reacties

0