Ook in Ell is er oog voor de toekomst

Foto: Pixabay - sweetlouise (CC0-Public Domain)

ELL  – Niet alleen in Hunsel wordt toekomstgericht gedacht. Ook in de andere kleine kernen aan de westzijde van Leudal blijven de inwoners niet stilzitten.

Zo wil de dorpsraad van  Ell op 23 oktober tijdens een openbare vergadering diverse toekomstplannen presenteren. Daarbij zijn ook gastsprekers uitgenodigd. Vanuit de gemeente zullen wethouders Martens (D66) en Janssen (Ronduit Open) aanwezig zijn.

Wooneenheden
Voetbalvereniging RKESV zal een toelichting geven over het initiatief van samenwerkende voetbalclubs in de omgeving met een gezamenlijke accommodatie. In de oude Ellenhof zijn er plannen om wooneenheden te ontwikkelen. Een bestuurslid van de Stichting Wonen Ell zal de stand van zaken toelichten. Ook komt de voortgang van het nieuwbouwproject Steenenbampt ter sprake. Daarnaast wordt een uiteenzetting gegeven over de exploitatie van de lokale BMV in het afgelopen jaar.

Meedenken
De bijeenkomst vindt plaats in gemeenschapshuis Ellenhof, aan het Scheijmansplein 18, van 20.00 uur tot 22.30 uur. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en meedenken. Kijk ook op www.dorpsraadell.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen