Asfaltreparatie aan het Karreveld in Heibloem

Foto: Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

HEIBLOEM – Woensdag 17 oktober wordt in opdracht van de gemeente Leudal begonnen met de onderhoudsmaatregelen aan het Karreveld in Heibloem. De werkzaamheden zouden op vrijdag 2 november afgerond moeten zijn.

Leudal heeft vorig jaar de wegen in de hele gemeente laten inspecteren. Tijdens die inspectie is geconstateerd dat de textuur van de asfalt toplaag van deze straat aan onderhoud toe is.

Verbreding
De huidige asfaltrijweg op onderstaande tracé (zie afbeelding) wordt overlaagd. Hierbij wordt er een tussen- en deklaag aangebracht. De weg wordt verder verbreed door middel van grasbetontegels. Het ontstane hoogteverschil bij inritten wordt ook hersteld.

Bereikbaarheid
De weg wordt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het doorgaand bestemmingsverkeer wordt, indien noodzakelijk, tijdens de werkzaamheden omgeleid. Enkele dagen voor de daadwerkelijke start van de werkzaamheden ontvangen de omwonenden een informatiebrief van de aannemer. In deze brief staan onder andere de contactpersonen tijden de uitvoering vermeld, de bereikbaarheid van de woningen en hoe er omgegaan wordt met het ophalen van het huisvuil. Bij vragen kunnen burgers ook contact opnemen met Patrick Sanders via [email protected] of bellen naar 0475-85.90.00.

Reacties

article
14721
Asfaltreparatie aan Karreveld in Heibloem
HEIBLOEM – Woensdag 17 oktober wordt in opdracht van de gemeente Leudal begonnen met de
https://leudal.nieuws.nl/2018/10/06/asfaltreparatie-aan-karreveld-heibloem/
2018-10-06T11:52:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/10/06115007/Asfalteermachine.jpg
afsluiting, Asfaltonderhoud, Asfaltreparatie, Bereikbaarheid, Heibloem, huisvuil, Karreveld, omleiding, wegwerkzaamheden
Gemeentenieuws