E-Village extra open in de herfstvakantie: gamen, knutselen en laserschieten

Foto: E-Village

ROGGEL – Het is weer bijna herfstvakantie – in onze regio van zaterdag 13 tot en met zondag 21 oktober – en E-Village in Roggel is dan weer extra lang open! 

De openingstijden zijn die week op zaterdag van 13.30 uur tot 0.00 uur, op zondag en dinsdag tot en met donderdag van 13.30 uur tot 20.00 uur en vrijdag weer van 13.30 uur tot 0.00 uur. Alleen op maandag 15 oktober is E-Village gesloten.

Games & Crafts
Wist je dat je bij E-Village behalve gamen ook gezellig kunt knutselen? En dat die twee activiteiten ook superleuk met elkaar te combineren zijn? Omdat het de vorige keer zo’n succes was kun je op zaterdag 20 oktober weer glitterslijm maken! Gewoon aanschuiven en meedoen. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Er wordt gezorgd voor het materiaal en de begeleiding.
Vanaf 14.00 uur kun je beginnen met glibberen… En heb je misschien een ander leuk idee voor de volgende Games en Crafts? Laat het dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected] Lijkt het je leuk om een kinderfeestje te organiseren met Games en Crafts? Ook dat kan! Informeer bij E-Village naar de mogelijkheden.

Laserschieten
Ieder weekend kun je ook laserschieten bij E-Village. Op zaterdag en zondag kun je vanaf 14.00 uur van start gaan. Sinds kort zijn er nieuwe laserpistolen. Door de speciale rookeffecten en laserstralen was het nog nooit zo spectaculair! Het team van E-Village begeleidt het spel, zodat het in feite voor alle leeftijden leuk is om te doen. Er wordt echter wel een minimumleeftijd van 7 jaar gehanteerd. Wie ga jij uitdagen op het spannende parcours?

Limburg Card
De Limburg Card is een kortingskaart voor maar 5 euro, waarmee je een jaar lang geniet van korting voor vier personen in Noord- en Midden-Limburg. De Limburg Card 2019 is nu al te koop! Met de Limburg Card profiteer je een kalenderjaar lang van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in de regio. Ook bij E-Village krijg je met deze Card het hele jaar 50 procent korting op de normale entreeprijs. Je koopt de Limburg Card bij alle VVV-punten in Noord- en Midden-Limburg, dus ook bij Recratiepark De Leisert, direct naast E-Village.

Reacties

article
14673
E-Village extra open in de herfstvakantie
ROGGEL – Het is weer bijna herfstvakantie – in onze regio van zaterdag 13 tot en
https://leudal.nieuws.nl/2018/10/04/e-village-extra-open-herfstvakantie-gamen-knutselen-en-laserschieten/
2018-10-04T19:28:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/10/04192424/2017_07_E-Village-85.jpg
advertorial, E-Village, gamen, Games & Crafts, glitterslijm, herfstvakantie, knutselen, korting, laserschieten, Limburg Card, openingstijden
Cultuur