Ook Horn wordt steeds KERNgezonder

Foto: KERNgezond

HORN – Donderdagochtend maakte ook Horn kennis met KERNgezond. Na Haelen, Heythuysen, Roggel en Neer, is Horn het vijfde dorp in de gemeente Leudal dat met het project aan de slag gaat. Heibloem en Buggenum zullen nog volgen.

De kinderen van de groepen 5 en 6 van basisschool De Mussenberg beleefden een prettige eerste kennismaking. Gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag zijn immers de pijlers van KERNgezond.

Ontbijt
In Horn werd het project geopend door initiatiefnemer Maurice Graef en tophandballer Daan Versleeuwen van het Belgische Sporting NeLo. Ook Daan kwam, net als sportprominenten die hem voorgingen, de klassen in om met de kinderen te bespreken waarom ontbijten belangrijk is. Voor zowel een topsporter, als voor een kind van groep 5 of 6. En natuurlijk mochten de kinderen ook Daan alles vragen: over zijn carriére, zijn dagelijks leven en al het andere wat in hen opkwam. Uiteraard werd er afgesloten met een groepsfoto en kreeg iedereen een krabbel.

Reacties

article
14572
Ook Horn wordt KERNgezond
HORN – Donderdagochtend maakte ook Horn kennis met KERNgezond. Na Haelen, Heythuysen, Roggel en Neer,
https://leudal.nieuws.nl/2018/09/28/ook-horn-wordt-steeds-kerngezonder/
2018-09-28T07:03:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/09/28065718/20180927_094516.jpg
bewegen, Daan Versleeuwen, De Mussenberg, Gezondheid, handballer, Horn, KERNgezond, Maurice Graef, ontbijt, Sporting NeLo
Sport