Spannende ontknoping finalewedstrijd EK Zijspan vindt in Meijel plaats

Foto: Pixabay - rihaij (CC0-Public Domain)

MEIJEL – Op 30 september zal op circuit De Vossenberg in Meijel de finalewedstrijd om het EK Zijspan plaatsvinden.

De Nederlandse duo’s Mulders-v.d. Wiel en Keuben-De Laat zijn top gemotiveerd, want met in totaal nog 180 punten te verdelen maken zij beide nog kans op de Europese titel.

Nationale kampioen
Achter de Nederlanders zijn er een aantal Zwitserse, Duitse en Engelse combinaties die nog flink gaan strijden om de derde plaats in de tussenstand. Ook de MCC Meijel combinaties Lins Stijnen-Hantje van Hal en de nationale kampioen van vorig jaar, Bram van Dijk-Loet van der Putten, zullen aan de start komen tijdens de EK-wedstrijd.

Feesttent
Verder starten diverse nationale klassen, waarin meerdere regionale coureurs gaan strijden om zo hoog mogelijk te eindigen in de daguitslag. MCC Meijel is druk bezig met de voorbereidingen om alles tot in de puntjes te verzorgen. In de feesttent is er na afloop in ieder geval de mogelijkheid om onder het genot van een biertje gezellig bij te kletsen.

'

Reacties

article
14492
Ontknoping finalewedstrijd EK Zijspan in Meijel
MEIJEL – Op 30 september zal op circuit De Vossenberg in Meijel de finalewedstrijd om het
https://leudal.nieuws.nl/2018/09/24/spannende-ontknoping-finalewedstrijd-ek-zijspan-vindt-meijel-plaats/
2018-09-24T12:38:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/09/24120418/sidecar-2253418_1920.jpg
Bram van Dijk, circuit De Vossenberg, EK zijspan, feesttent, Finalewedstrijd, Hantje van Hal, Keuben-De Laat, Lins Stijnen, Loet van der Putten, MCC Meijel, Meijel, Mulders-v.d. Wiel
Sport