Matiz doopt tweede cd in de kraamkamer van Theaterhoeve Horckerhof

BAEXEM – Bewegen en bewogen worden, dat was het afgelopen jaar het motto van de muziekgroep Matiz. Het staande repertoire werd heroverwogen, nieuwe nummers werden toegevoegd.

Muziek vraagt om heruitgevonden te worden. De band met leden uit Leudal, Maasgouw, Roermond en Maastricht – die muzikaal hun inspiratie echter uit de hele wereld haalt – huldigt het standpunt dat alleen uitvoeringen ‘fris van de lever’ de ziel raken.

Divers
Die behoefte aan beweging, blijven vernieuwen, nodigde uit om dit jaar een tweede piketpaal in bandgeschiedenis te slaan. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe, spetterende cd. Uiteraard weer met een wel héél divers aanbod van nummers, die van heinde en ver én dicht bij huis zijn geselecteerd.

Open gemoed
Met trots wordt deze nieuwe schijf ten doop houden. En waar anders kan dat beter gebeuren dan in de kraamkamer van Karel en Mea, Theaterhoeve Horckerhof aan de Horckerstraat 5 in Baexem. Bekend, maar dus ook nagelnieuw repertoire wordt daar op een vertrouwde plek gepresenteerd op 18 november, vanaf 15.00 uur. Neem een open gemoed mee en zo je wilt, doch zeer aan te raden, een tientje voor de stralende dopeling.

Bezetting
Matiz bestaat uit Brenda Nijsen en Martin Houkes (zang), John Damen (accordeon, klarinet), Sofie van Rooijen (bas, gitaar), Joop Janssen (gitaar, mandoline), Koen Dekkers (viool), Twan Wijnhoven (slagwerk) en Leo Hajenius (fluiten).

Reserveren
Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Het is daarom wel zinvol te reserveren via [email protected] Vermeldt in die mail vooral naam en aantal gewenste kaarten.

 

 

Reacties

video
14472
Matiz doopt tweede cd in de kraamkamer van Horckerhof
BAEXEM – Bewegen en bewogen worden, dat was het afgelopen jaar het motto van de
https://leudal.nieuws.nl/2018/09/23/matiz-doopt-tweede-cd-kraamkamer-theaterhoeve-horckerhof/
2018-09-23T16:00:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/09/23155656/Matiz-fotografie-Hub-Tonnaer-Large-1100x500-c-default.jpg
Baexem, Brenda Nijsen, cd, cd-presentatie, Concert, John Damen, Joop Janssen, kaartjes, Koen Dekkers, Leo Hajenius, Martin Houkes, Matiz, Pantaleon Hajenius, reserveren, Sofie van Rooijen, Theaterhoeve Horckerhof, Twan Wijnhoven, tweede cd, wereldmuziek
Cultuur