Skateboardwereldtopper opent KERNgezond op de Leerlingst in Haelen

Foto: KERNgezond

HAELEN – Het is alweer het derde schooljaar dat het project KERNgezond, dat kinderen op een leuke manier bewust wil maken van een gezonde leefstijl, draait op basisschool De Leerlingst. Dinsdag beleefden de kinderen van de groepen 5 en 6 de eerste activiteit van deze editie.

Bij de openingsactiviteit op het schoolplein sloten eenmalig ook de groepen 4 en 7 aan.

Trucs
Die opening werd verzorgd door initiator Maurice Graef en wethouder Stan Backus. Maar daarnaast was de nummer 2 van de wereld bij het skateboarden bij de vrouwen aanwezig: Candy Jacobs. Zij deed enkele trucs voor de enthousiaste leerlingen. Hierna was het tijd voor het sportieve gedeelte. Een professioneel instructeur zette de kinderen in beweging met een warming-up op muziek.

Handtekeningen
Na de inspanning was het tijd om lekker te gaan ontbijten. En tussendoor kwam Candy in de klas om samen met de kinderen te bespreken waarom elke dag ontbijten nu zo belangrijk is. De kinderen wisten vaak al heel goed dat dit hard nodig is om de dag vol energie te starten en goed te kunnen opletten in de klas. Candy beantwoorde natuurlijk ook alle vragen over het skateboarden, deelde handtekeningen uit  en ging met plezier met de klassen op de foto.

Reacties

article
14435
Skateboardwereldtopper opent nieuw seizoen KERNgezond
HAELEN – Het is alweer het derde schooljaar dat het project KERNgezond, dat kinderen op
https://leudal.nieuws.nl/2018/09/19/skateboardwereldtopper-opent-kerngezond-op-leerlingst-haelen/
2018-09-19T12:44:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/09/19124140/20180918_091820.jpg
Candy Jacobs, De Leerlingst, Gezondheid, Haelen, KERNgezond, leefstijl, Maurice Graef, ontbijt, Opening, skateboard, Stan Backus, warming-up, wereldtopper
Sport