Deel je ideeën om 75 jaar bevrijding onvergetelijk te vieren

LEUDAL – Limburg wil in 2019/2020 een onvergetelijke bijdrage leveren aan 75 jaar bevrijding in Nederland. Daarvoor is het Comité 75 jaar bevrijding Limburg op zoek naar ideeën.

Hoe kunnen we in Limburg 75 jaar bevrijding zó gaan vieren, dat we onze vrijheid herdenken én doorgeven aan onze huidige en nieuwe generaties?

Ideeënavonden
Doe mee en deel jouw ideeën met het burgercomité 75 jaar bevrijding Limburg. Alle ideeën om dit in Limburg te vieren zijn welkom. Hier kun je alles vinden over hoe je dit kunt doen. Via de website kan iedereen zich ook aanmelden voor één van de twee deel-je-ideeën-avonden, op 22 en 29 oktober, respectievelijk in het Limburgs Museum in Venlo en het Continium Discovery Center in Kerkrade. Hier kan van 19.00 uur tot 22.00 uur, naast het uitwisselen van ideeën, inspiratie worden opgedaan en contact worden gelegd. Dit moet uiteindelijk leiden tot het indienen van projectvoorstellen waarvan er in 2019/2020, verspreid over Limburg, een tiental met subsidie van de provincie verwezenlijkt worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen