Roy Curvers zet Ridderronde van Maastricht op zijn naam

Foto: Milou Curvers

MAASTRICHT – Roy Curvers uit Roggel heeft woensdagavond de Ridderronde van Maastricht 2018 op zijn naam geschreven.

Curvers finishte voor Wout Poels en Tom Dumoulin, de winnaar van 2017.

Huldiging
Voor de start werd Curvers gevraagd naar geruchten als zou hij zijn carrière beëindigen. ‘Dat gaat zeker ooit gebeuren. Maar niet vandaag’ antwoordde de Roggelnaar gevat. Voorafgaand aan de ronde werd Dumoulin nog gehuldigd door burgemeester Annemarie Penn-te Strake, voor zijn tweede plaatsen in de  Giro d’Italia en de Tour de France van dit jaar. Een geëmotioneerde Dumoulin maakte bekend dat hij zijn startgeld zou doneren aan Ironman-helden Mathon van Eijsden en Glenn Wijntjes. Bij de dames werd de Ridderronde gewonnen door Marianne Vos, voor Lorena Wiebes en Coryn Rivera.

'

Reacties

article
13939
Roy Curvers zet Ridderronde op zijn naam
MAASTRICHT – Roy Curvers uit Roggel heeft woensdagavond de Ridderronde van Maastricht 2018 op zijn
https://leudal.nieuws.nl/2018/08/09/roy-curvers-zet-ridderronde-maastricht-op-naam/
2018-08-09T09:55:49+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/08/09094629/Clipboard011.jpg
Burgemeester Annemarie Penn-te Strake, Coryn Rivera, donatie, Giro d'Italia, Glenn Wijntjes, huldiging, Ironman, Lorena Wiebes, Maastricht, Marianne Vos, Mathon van Eijsden, Meijel, Ridderronde 2018, Roggel, Roy Curvers, startgeld, Tom Dumoulin, Tour de France, wielrennen, Wout Poels
Sport