Groeibriljant Event 2018 met optreden van Stephanie Struijk

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – Op woensdag 19 september wordt de vijfde editie van de Groeibriljant georganiseerd. Een gevarieerde dag, speciaal georganiseerd voor jonge bedrijven die zo de mogelijkheid krijgen hun netwerk uit te breiden en geïnspireerd te raken door de verhalen van gerenommeerde Leudalse ondernemers.

De dag wordt muzikaal afgesloten door niemand minder dan Stephanie Struijk, na de pitches van collega-bedrijven die meedingen naar de titel ‘Groeibriljant 2018’.

Award
Het Groeibriljant Event, voorheen ‘Jonge Bedrijven Dag’ genoemd, is in het leven geroepen voor ondernemers van jonge bedrijven, tot maximaal 5 jaar oud. Ter afsluiting is er de uitreiking van de Groeibriljant Award, voor het bedrijf met de grootste groeipotentie. Ook dingt de winnaar van de Groeibriljant mee naar de Ondernemersprijs Leudal.

Rondje Leudal
Op het middagprogramma van het event staan een aantal bezoeken per bus aan Leudalse bedrijven, waaronder Fruitbedrijf Heijnen in Roggel, Mondzorg Limburg in Neer en Dimass in Haelen. Laatstgenoemde was winnaar van de Ondernemersprijs 2017. Er zijn rondleidingen  waarbij de ondernemers hun ervaringen en tips delen. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen.

Inschrijven
Ben jij een jonge ondernemer en sta je ervoor open om op deze unieke manier je netwerk uit te breiden en geïnspireerd te raken door hen die jou voor zijn gegaan? Geef je dan op als bezoeker voor het Groeibriljant Event. Schrijf je eenvoudig in op de website www.businesscentrumleudal.nl. Het event is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen