Gevarieerd muziek- en zangprogramma op Dorpsfeesten Neer

Foto: Facebook Maas- en Neergalm

NEER – Op zaterdag 28 en zondag 29 juli verzorgt Zangvereniging Maas & Neergalm voor de 36e keer de Dorpsfeesten in Neer. 

De opening op zaterdagavond is om 20.00 uur en wordt verricht door De Kwirzengers. Bovendien wordt aan het begin van de avond de bekende Naerse Paerevraeter uitgereikt.

KHICK
De Naerse Paerevraeter van het jaar is iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Neerse samenleving. Tevens deelt Christine de Echte Bakker weer gebak uit tijdens de opening. Na het officiële gedeelte zal KHICK de avond verder muzikaal voortzetten. Hun repertoire biedt voor ieder wat wils: van Nirvana tot K3 en van Bruno Mars tot Helene Fisher zoals ze zelf melden. Veelzijdiger kunnen wij het in ieder geval niet bedenken…

Paaf Aaf
Op zondag vindt in de straten rondom het Kerkplein één van de grootste zomermarkten van Midden-Limburg plaats. Deze enorme braderie omvat meer dan 200 kramen en stands. Op de markt worden allerlei koopwaren en curiosa aangeboden. Ook zijn er diverse eetgelegenheden aanwezig. Voor de kinderen is er een kindermarkt met leuke attracties. Tijdens de markt zal bovendien joekskapel Paaf Aaf rondtrekken om het publiek te vermaken.

Maaskapel
De beroemde Maaskapel uit Wessem zal vanaf 16.30 uur een optreden verzorgen. De Maaskapel is een ‘Stimmungskapelle’ die een gevarieerd programma ten gehore brengt: van Egerländer muziek tot Limburgse liedjes en schlagers. Dit alles met zang en solistische optredens. En ook niet onbelangrijk: op beide dagen is de entree gratis…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen