De sportieve strijd van Alyssa Vos tegen kanker

Foto: Facebook Alyssa Vos

TEGELEN – Twee jaar geleden liep de sportieve Alyssa al eens 1085 euro bijeen voor het KWF. In haar persoonlijk leven werd ze dan ook geconfronteerd met een opa die jarenlang kanker had, alsmede een oom die helaas aan de gevolgen van kanker overleed.

Wat haar nog meer raakt: kinderen die getroffen worden door deze ziekte. De machteloosheid van ouders en grootouders. De lijdensweg die kinderen moeten gaan, het maakte diepe indruk op haar. Wat betekende wat blessureleed in vergelijking hiermee?

Sponsors
Nu wil Alyssa zo veel mogelijk mensen enthousiast maken voor de Kika-run op 1 juli in Eindhoven en zowel particulieren als ondernemers aanzetten tot doneren op www.runforkika.nl/alyssa-vos. Voor ondernemers bedacht ze een pakket om sneller over te gaan tot doneren; het bedrijf dat sponsort krijgt krijgt een promotiebericht, inclusief logo op haar Facebook– en LinkedIn-pagina. Daarnaast is er op 2 juni bij de AH Tegelen een wafelverkoop van 13.00 uur tot 17.00 uur, waarvan de volledige opbrengst naar KiKa zal gaan. Alyssa hoopt van harte dat het oude record gebroken wordt…

'

Reacties

article
13391
De sportieve strijd van Alyssa tegen kanker
TEGELEN – Twee jaar geleden liep de sportieve Alyssa al eens 1085 euro bijeen voor
https://leudal.nieuws.nl/2018/05/30/sportieve-strijd-alyssa-vos-kanker/
2018-05-30T17:57:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/05/30173912/Roermond-609x408.jpg
Alyssa Vos, donatie, Eindhoven, geldinzameling, kanker, Kika, Kika-run, kinderkanker, rennen, sponsors, Tegelen, wafelverkoop Tegelen
Sport