Inleveractie kleine elektrische apparaten op milieupark Roggel

Foto: Pixabay - vkingxl (CC0-Public Domain)

ROGGEL – Jaarlijks verdwijnen veel kleine apparaten, lampen en armaturen in de vuilnisbak. Hierdoor gaan ze verloren voor recycling.

Al het e-waste, zoals dit genoemd wordt, dat wel wordt ingeleverd op het milieupark laat Wecycle optimaal recyclen. Door recycling blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in heel Nederland.

Smartphone
De gemeente Leudal doet mee aan de Wecycle-inleveractie. Inwoners die e-waste inleveren, kunnen punten sparen. Hiermee maakt de lokale Oranjevereniging kans op een cheque van 1000 én maken inwoners kans op mooie prijzen. Als je op het milieupark bent, wordt dat herkend via GPS. Via je smartphone kun je de punten verzilveren. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen een sponsorcheque van 1000 voor de lokale Oranjevereniging.

Meedoen
Je kunt als volgt meedoen: ga naar het milieupark. Lever oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in. Ga ter plekke op je smartphone naar wecycle.nl/inleveren. Ga naar ‘ik wil inchecken’ en support het goede doel. Voor de eerste 100 e-waste inzamelaars is er een leuk kwartetspel (op=op) en onder alle geldige aanmeldingen worden 50 nieuwe apparaten verloot. De actie loopt tot en met 31 augustus.

Reacties

article
13224
Inleveractie elektrische apparaten op milieupark
ROGGEL – Jaarlijks verdwijnen veel kleine apparaten, lampen en armaturen in de vuilnisbak. Hierdoor gaan ze
https://leudal.nieuws.nl/2018/05/14/inleveractie-kleine-elektrische-apparaten-op-milieupark-roggel/
2018-05-14T12:38:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/05/14123312/scrapyard-2441432_1920.jpg
Afval, e-waste, elektrisch afval, goed doel, inleveractie, inzameling, milieupark, Oranjevereniging, prijzen, recycling, Roggel, Smartphone, Wecycle
Gemeentenieuws