Bigband Xpero komt naar je toe deze zomer

Foto: Xpero

ROGGEL – Bigband Xpero uit Roggel heeft zijn oorsprong medio jaren zeventig van de vorige eeuw. Was het in die tijd vooral bigbandmuziek en carnavalsmuziek, in de loop der jaren is Xpero uitgegroeid tot een gezelschap dat vele muziekstijlen ten gehore brengt.

Elk jaar treden ze diverse malen op in de regio. Dit jaar zijn er in de zomer drie middagoptredens: op 9 juni bij ‘Onder de toren’ in Panningen, op 1 juli tijdens het Bigband Festival Leudal bij de Busjop in Heythuysen en op 8 juli op het tuinfeest bij café Sjrake in Roggel.

Clubkas
Overigens is ook De Rabobank Clubkas Campagne weer van start gegaan. Van 8 tot en met 23 mei kunnen Rabobankleden maximaal twee stemmen per lid uitbrengen op hun favoriete club. Dat zou zomaar Bigband Xpero kunnen zijn. Wil je daar meer over weten, kijk dan op www.clubkascampagne.nl.

Reacties

article
13207
Xpero komt naar je toe deze zomer
ROGGEL – Bigband Xpero uit Roggel heeft zijn oorsprong medio jaren zeventig van de vorige eeuw.
https://leudal.nieuws.nl/2018/05/13/bigband-xpero-komt-naar-toe-zomer/
2018-05-13T13:54:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/05/13134808/xpero_02.jpg
Bigband, Bigband Festival Leudal, Bigband Xpero, café Sjrake, De Busjop, Heythuysen, Onder de toren, optredens, Panningen, Rabobank Clubkas Campagne, Roggel
Cultuur