Zesde editie O’ASIG Festival met dj-contest in Hunsel

Foto: O'ASIG

HUNSEL – Ben of ken jij een getalenteerde dj en wordt het hoog tijd dat die carrière eens in een stroomversnelling raakt? Dan heeft O’ASIG Festival goed nieuws voor jou…

Het festival biedt opkomende talenten een kans om een plek te veroveren op het grote podium van O’ASIG op 6 juli. Aan de hand van de dj-contest zal er uiteindelijk één winnaar worden gekozen. Klinkt dit als muziek in je oren en wil je meedoen? Surf dan snel naar deze site voor meer informatie.

Line-up
Het is overigens alweer de zesde editie van het evenement, dat inmiddels een begrip in de regio is geworden. Jaar in jaar uit komen er honderden bezoekers op af. O’ASIG Festival vindt dit jaar plaats op 6 juli op het kerkplein in Hunsel. Het hele plein zal omgetoverd worden tot een magische onderwaterwereld. Voor de bezoekers zullen er gratis bussen rijden vanuit de regio. Daarnaast is er de mogelijkheid om een opstapplaats aan te vragen. Een opstapplaats wordt definitief vanaf 15 personen.

De line-up is recentelijk bekendgemaakt en zal bestaan uit:

  • Freddy Moreira
  • The Lionice
  • Loud ’N Bright
  • Nuke
  • Vortexx

Heb jij nog geen ticket? Niet getreurd, deze zijn nog verkrijgbaar voor 16 euro (inclusief fee) via de website.Vanaf 20.00 uur gaan alle remmen los, dus leg je mooiste bikini of zwembroek alvast klaar en zoek je flippers bij elkaar!

Reacties

article
13169
Zesde editie O'ASIG Festival met dj-contest
HUNSEL – Ben of ken jij een getalenteerde dj en wordt het hoog tijd dat
https://leudal.nieuws.nl/2018/05/10/zesde-editie-oasig-festival-dj-contest-hunsel/
2018-05-10T12:11:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/05/10120647/DJ-Contest-foto.jpg
2018, busvervoer, dj's, dj-contest, Freddy Moreira, Hunsel, Loud 'n Bright, Nuke, O'ASIG, The Lionice, tickets, Vortexx
Cultuur