Opfriscursus verkeersregels voor senioren

Foto: Pixabay - Tama66 (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Bent u senior en wilt u, ook als ervaren verkeersdeelnemer, graag nog eens worden bijgespijkerd over de veranderde verkeersregels? Dan krijgt u nu de kans…

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert in samenwerking met de gemeente Leudal een cursus van drie dagdelen, à twee uur per dagdeel.

Geen examen
Een deskundige voorlichter van VVN praat u onder het genot van een kopje koffie of thee bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter, er is dus geen examen. Is dit iets voor u? Meldt u zich dan aan. U wordt dan wel geacht alle drie de data aanwezig te zijn.

Aanmelden
De cursus is op 9, 16 en 23 mei in De Bombardon aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen. De tijden zijn steeds van 13.30 uur tot 15.30 uur. De kosten zijn 8 euro. U kunt zich op twee manieren aanmelden: per e-mail aan [email protected] onder vermelding van ‘opfris Leudal’ of per post aan: Veilig Verkeer Nederland – Limburg, Beekstraat 54, 6001 GJ Weert. Bij uw aanmelding vermeldt u uw persoonsgegevens; achternaam met voorletters, adres met postcode en woonplaats, telefoonnummer en indien van toepassing een e-mailadres. U ontvangt na uw aanmelding een schriftelijke bevestiging van uw deelname aan de cursus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen