RSV Haelen opent het buitenseizoen met dressuur try-out

Foto: RSV Haelen

HAELEN – Traditioneel opent RSV Haelen het buitenseizoen in de paardensport.

Ruiters worden uitgenodigd om deel te nemen aan de dressuur try-out op 30 en 31 maart. De dressuur try-out is een oefenwedstrijd in combinatie met de Afdelingsdressuurcup.

Proeven
De resultaten van de dressuur try-out tellen niet voor winstpunten. Deelnemers aan de rijvaardigheidsproeven en Bixie kiezen of ze één of twee proeven willen rijden. Het evenement wordt gehouden op het ruitersportterrein van RSV Haelen, gelegen aan de Geylenbroekweg 1 (industrieterrein Windmolenbos Haelen).

Inschrijven
Op vrijdag 30 maart is de Afdelingsdressuurcup vanaf 18.00 uur, met rijvaardigheid en dressuur klasse B, L en M. Zaterdag 31 maart is vanaf 10.00 uur de dressuur try-out met pony’s (Bixie, rijvaardigheid en B t/m Z2) en paarden (rijvaardigheid en B t/m Z2). Informatie over inschrijving en betalingen is hier te vinden. Inschrijven voor 25 maart per email: [email protected] onder vermelding van naam, naam paard, klasse en categorie. Iedereen ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Daarna kan er uitsluitend worden bijgeschreven voor zover het programma het toe laat. Bij afmelden ná de sluitingsdatum, 25 maart 2018, of bij no show blijft het inschrijfgeld verschuldigd.

'

Reacties

article
12375
RSV opent buitenseizoen met dressuur try-out
HAELEN – Traditioneel opent RSV Haelen het buitenseizoen in de paardensport. Ruiters worden uitgenodigd om
https://leudal.nieuws.nl/2018/02/16/rsv-haelen-opent-buitenseizoen-dressuur-try-out/
2018-02-16T14:58:36+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/02/16143628/0L8A9516.jpg
Afdelingsdressuurcup, Dressuur, RSV Haelen, ruitersport, Try-out
Sport