Ook in Heythuysen verdween confetti van hagel als sneeuw voor de zon

HEYTHUYSEN – De weergoden houden waarschijnlijk wel van vastelaovend. Ook in Heythuysen verdween de aanvankelijke confetti van hagel als sneeuw voor de zon, vanaf het moment dat de optocht begon te trekken.

Wat overbleef was dus vooral de gekleurde variant van papier, die op de straten neerdwarrelde.

Witte was
De dreigende luchten verdwenen snel en zo konden de toeschouwers hier eveneens genieten van een kleurrijke stoet. De publieke belangstelling bij de Kwakkerte was dan ook goed te noemen. Inhoudelijk zag men in Heytse weer veel woordspelingen. ‘Me too’ kwam ook in Klein Paries voorbij, zij het wat anders vormgegeven en blijkbaar gaat de politiek langzaam de vruchten plukken van een beter imago: men kwam er toch eigenlijk genadig vanaf. Hoewel… er werd op ludieke wijze nog een witte was te drogen gehangen. Genoeg lachende gezichten dus, die daarna wel snel weer de warmte van de café’s opzochten.

Reacties

gallery
12286
Confetti van hagel verdwijnt als sneeuw voor de zon
HEYTHUYSEN – De weergoden houden waarschijnlijk wel van vastelaovend. Ook in Heythuysen verdween de aanvankelijke
https://leudal.nieuws.nl/2018/02/13/ook-heythuysen-verdween-confetti-hagel-als-sneeuw-zon/
2018-02-13T18:09:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/02/13155020/Hoofdfoto.jpg
Antoine Bongers, confetti, foto's, hagel, Heythuysen, Kwakkerte, optocht, zon
Vastelaovend