Meedenken over de nieuwe naam voor Park Leudal-Oost

Foto: Park Leudal Oost

NEER – Park Leudal-Oost begint steeds meer vorm te krijgen, zowel voor wat betreft de invulling als ook de uitwerking. Hierdoor staat het bedenken van een nieuwe naam nu op de agenda.

Park Leudal-Oost werd ooit als werknaam aangenomen. Maar nu is de tijd aangebroken om een naam te bedenken die past bij hetgeen waar Park Leudal-Oost voor staat, zo vinden de initiatiefnemers.

Kernwoorden
En dat is activiteit, verbinding en plezier. Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, sporter of geen sporter. Actief meedoen kan iedereen op zijn eigen manier, zowel binnen sport, zorg als cultuur. En bij elke activiteit speelt plezier mee. Dat is wat het park waardevol maakt en waardoor het kan blijven bestaan én doorontwikkelen in toekomst. Verbindingen moeten er tot stand worden gebracht tussen de verschillende sectoren, maar ook tussen de gebruikers uit de verschillende kernen.

Mailen
Met dit in het achterhoofd vragen de initiatiefnemers dan ook iedereen om mee te denken over de nieuwe naamgeving van Park Leudal-Oost. Heb je leuk idee? Mail dit dan naar [email protected] Insturen is mogelijk tot en met zaterdag 17 februari.

Reacties

article
12201
Meedenken over de naam voor Park Leudal-Oost
NEER – Park Leudal-Oost begint steeds meer vorm te krijgen, zowel voor wat betreft de
https://leudal.nieuws.nl/2018/02/07/meedenken-nieuwe-naam-park-leudal-oost/
2018-02-07T18:34:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2017/12/08155136/Teamfoto-Park-Leudal-Oost-cie-Sociaal.jpg
ideeën, insturen, Nieuwe naam, Park Leudal Oost
Nieuws