Vastelaovespromsconcert in De Bombardon viert lustrum

Foto: via Leudalzangers

HEYTHUYSEN – Zondag 4 februari 2018 om 14.11 uur biedt De Bombardon in Heythuysen weer het podium voor het Vastelaovespromsconcert ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’ van De Leudalzangers en het voor deze speciale gelegenheid samengebracht Symfonie Orchestra Rosgialverde.

De vijfde editie is er weer één met een nieuwe mix van klassieke flair, bekende internationale melodieën, Limburgse schwung en natuurlijk carnavalsschlagers.

Holland’s Got Talent
Opvallende en speciale gast is Martin Hurkens, winnaar van Holland’s Got Talent 2010. Deze operazanger/tenor heeft de afgelopen jaren al in 26 grote theaters van Nederland gezongen en met de beste symfonie- en harmonieorkesten opgetreden in heel Europa, China, Taiwan en Japan. Daarnaast heeft hij een prachtige theatertour gemaakt met Guido’s Orchestra. Martin zal enkele bekende stukken ten gehore brengen, waaronder ‘O sole mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Granada’ en een feestelijke medley in het Italiaans, Spaans en Engels. Tevens zal hij enkele stukken samen met het koor zingen.

Pier en stuf
Pier & Stuf, ook wel bekend als Peter Francot en Stephan Levels uit Baexem, wisten in 2016 en 2017 door te dringen tot de grote finale van het LVK. Zij zullen samen met het Symfonieorkest de zaal extra schwung brengen. Het concert staat onder leiding van dirigent Jan Mertens. Het belooft dus weer een overtuigende knipoog naar de Night of the Proms te worden.

Kaarten
Kaarten á 17 euro voor de lustrumeditie van het Vastelaovespromsconcert zijn verkrijgbaar via [email protected] of bij Verheggen Mode, aan de Dorpstraat 33 in Heythuysen.

Reacties

article
11730
Vijfde editie Vastelaovespromsconcert in De Bombardon
HEYTHUYSEN – Zondag 4 februari 2018 om 14.11 uur biedt De Bombardon in Heythuysen weer
https://leudal.nieuws.nl/2017/12/13/vastelaovespromsconcert-bombardon-viert-lustrum/
2017-12-13T16:31:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2017/12/13162535/Pier.jpg
2018, Holland's got Talent, Jan Mertens, Leudalzangers, Martin Hurkens, Pier en Stuf, Symfonie in roeëd gael en greun, Symphonie Orchestra Rosgialverde, Vastelaovesconcert, Vastelaovespromsconcert
Vastelaovend