Voor de derde keer in successie: de Häörder kerstpakkettenactie

Foto: Pixabay - JuliaBoldt (CC0-Public Domain)

HORN –  Op alle mogelijke manieren wordt geprobeerd om tijdens de donkere dagen weer wat licht te brengen in de huizen en harten van de mensen. Zo ook in Horn, waar de kerstpakkettenactie van de Stichting Haor.nl en supermarkt Vermeulen alweer de derde editie beleeft.

Onder het vaste motto ‘Door Häör, väör Häör!’ is de actie weer op touw gezet, speciaal voor mensen die om wat voor reden dan ook niet zo’n fijn jaar hebben gehad.

Mogelijkheden
Tot en met 20 december kan men op verschillende manieren een bijdrage leveren. Op de eerste plaats door je eigen kerstpakket ten behoeve van anderen in te leveren bij de Stichting Haor.nl (Daan Frost), aan de Daalakkerstraat 33 in Horn, of bij supermarkt Vermeulen. Daarnaast kun je lang houdbare producten kopen en die inleveren aan de kassa van de supermarkt. Daar worden vervolgens kerstpakketten mee samengesteld. Tenslotte kun je geld doneren: via de collectebussen die op verschillende plaatsen in het dorp staan, of door geld over te maken op rekeningnummer NL42 RABO 0313441510 van de Stichting Haor.nl, o.v.v. ‘Kerst 2017’.

De initiatiefnemers danken u bij voorbaat voor uw gulle bijdrage.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen