Uitbreiding samenwerking Business Post en gemeente Leudal

Foto: Business Post Limburg.nl

LEUDAL – De gemeente Leudal en Business Post hebben hun samenwerking uitgebreid, door de inrichting van een distributiepunt van Business Post bij het Mens Ontwikkel Bedrijf (MOB) in Grathem.

Vanuit Grathem wordt dagelijks de zakelijke post binnen de gemeente Leudal gesorteerd en bezorgd. Tegelijkertijd met de opening van het distributiepunt zijn drie mensen uit het MOB gestart met een opleiding tot postbezorger voor Business Post.

Contract
Op 7 november heeft dit geleid tot een feestelijk moment, in de vorm van het symbolisch overhandigen van een arbeidscontract aan de drie deelnemers. Fouad Aramia, Sekou Konate en Ahmed Naasan Agha mochten hun arbeidscontracten ontvangen uit handen van wethouders Piet Verlinden en Richard Verheul, in aanwezigheid van Gerrion Bell, directeur van Business Post Midden-Limburg en Angelique Heemels, teamleider bezorging van Business Post. Met de uitstroom van de drie postbezorgers is het aantal mensen die in 2017 uitgestroomd zijn uit het MOB naar betaald werk op 31 gekomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen