Vivian Huyskens hoofdredacteur Omroep 3ML én RTV Roermond

Foto: 3ML

LEUDAL/ROERMOND – Met ingang van 1 januari 2018 zal Vivian Huyskens van Omroep 3ML aan de slag gaan als hoofdredacteur bij omroep RTV Roermond. Vanaf die datum zal ze ook de functie van hoofdredacteur gaan bekleden bij Omroep 3ML.

Huyskens is momenteel nog werkzaam als directeur bij Omroep 3ML.

Directeur
Vivian Huyskens woont in Beegden en is al geruime tijd actief bij 3ML. Als vrijwilligster, presentatrice, verslaggeefster, lid van het redactieteam en eindredactrice van het journaal heeft ze snel haar weg weten te vinden in medialand. In 2014 werd ze benoemd in het directieteam van 3ML en in 2015 volgde haar benoeming tot directeur van 3ML.

Samenwerking
3ML en RTV Roermond werken al enige tijd aan een gezamenlijke radioprogrammering. Het gedeelde hoofdredacteurschap van Vivian is een verdere belangrijke stap naar een intensievere samenwerking tussen beide organisaties. Voor 3ML en RTV betekent dit een groter uitzendgebied, betere mogelijkheden voor grote producties en kwaliteitsverbetering door uitwisseling van kennis en medewerkers bij krapte.

Streekomroep
In haar nieuwe rol zal Vivian binnen beide omroepen leiding geven aan de medewerkers en de afdelingen tv, radio, beeldkrant en internet. Daarnaast begeleidt ze het verdere verloop van het samenwerkingsproces tussen beide omroepen en in een latere fase met andere lokale omroepen, met als doel deze samenwerking uit te breiden tot een volwaardige Midden-Limburgse streekomroep. Bij dit proces blijven ook bestuursleden van beide organisaties betrokken. Hyskens blijft voor haar werkzaamheden verantwoording afleggen aan de besturen van beide omroepen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen