Matiz komt weer thuis bij Theaterhoeve Horckerhof in Baexem

BAEXEM – Op zondag 26 november voor het zesde jaar op rij in Theaterhoeve Horckerhof in Baexem: wereldmuziek van Matiz. En dat is uiteraard niet voor niets…

De muzikale reis van de groep – met roots in onder meer Leudal, Maasgouw en Roermond – voert naar alle uithoeken van de wereld, zoals ze zelf hun repertoire brengen naar iedereen die het horen wil. Maar het jaarlijks optreden in Baexem voelt inmiddels als een thuiskomen, waar de bekende en nieuwe reisverhalen verteld worden.

Als nieuw
Want de afgelopen jaren kwamen al vele klanken, ritmes en melodieën voorbij tijdens de concerten van Matiz. Maar steeds weer zijn Brenda Nijsen, Sofie van Rooijen, John Damen, Joop Janssen, Koen Dekkers, Pantaleon Hajenius, Martin Houkes en Twan Wijnhoven op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen en ideeën. Met zes instrumentalisten die gebruik maken van onder meer contrabas, accordeon, viool, gitaar, mandoline, klarinet, percussie en vele fluiten, een zanger en zangeres, zijn de mogelijkheden aan sferen en kleuren dan ook bijna oneindig. Waardoor elk optreden als nieuw uitpakt: vol van emotie en toch ook genuanceerd. Pure passie, soms op theatrale manier met het publiek gedeeld, maar nooit ‘over the top’.

Reserveren
Iedereen is dus weer van harte uitgenodigd binnen de mooie ambiance van Theaterhoeve Horckerhof. En mocht je Matiz nog nooit gehoord hebben, dan is het nu hét moment om je kans te grijpen. Want het aantal plaatsen in Baexem is natuurlijk beperkt, maar je kunt nog reserveren. Doe dat via e-mail: [email protected]. Je bent dan verzekerd van een geweldige muzikale middag, die om 14.30 begint. En dat voor maar 10 euro, dat wil je toch niet missen?

Voor meer over Matiz: zie wereldmuziekmatiz.com

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen