Frits Gubbels presenteert ’Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting’

Foto: Bullseye Publishing

HEYTHUYSEN – Frits Gubbels (Roggel, 1961) is Projectmanager bij Rabobank IT Groep Nederland, trainer en coach bij It4all Nederland én auteur van diverse boeken.

Zijn nieuwste werk, ‘Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting’ reikt 34 ‘breinstillers’ aan voor uw dagelijkse grip op zaken. Het gaat om gelukscompetenties, gedragskeuzes, slimmer werken, delegeren, discussietypes en succesvol samenwerken in teams.

Informatiestress
Te weinig tijd, te veel haast, informatiestress en toch niets willen missen van dit uitdagende tijdperk waarin we leven. Velen van ons voelen zich er zelfs prettig bij en zijn blij zelf keuzes te kunnen maken, een van de bekende geluksfactoren. Vrijheid geeft vaak ook blijheid. ‘Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting’ sluit hierbij aan. Korte en kernachtige hulpmiddelen voor alle dag, toepasbaar in zowel privé- als werksituaties.

Praktische insteek
Een leven lang leren is een veel gehoord ‘levensmotto’. Werken aan jezelf, je competenties en je vaardigheden. Deze bepalen uiteindelijk hoe effectief en efficiënt je in de wereld staat en overeind kunt blijven. ‘Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting’ biedt hiervoor een ruim aanbod van modellen, panklaar en voorzien van ‘doe het zelf’ opdrachten. De theorie kan direct in de praktijk worden getoetst. Je eigen spiegel voorhouden, maar ook de confrontatie met de omgeving opzoekend. Deze praktische insteek wordt bij veel vergelijkbare boeken niet gehanteerd en maakt deze uitgave daarmee opvallend.

Presentatie
De presentatie  van het boek is op zondag 12 november 2017 om 15.00 uur bij Restaurant De Busjop, aan de Busschopsweg 9 in Heythuysen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis, inclusief welkomst koffie/thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Aanmelden voor de presentatie is wel gewenst via [email protected]

Verkrijgbaarheid
Het boekwerk is te koop via de Nederlandse en Belgische boekhandel, via Bol.com, via Managementboek.nl én uitgever Bullseye Publishing uit Weert (www.bullseyeshop.nl). Verkoopprijs € 26,95 (ISBN: 9789491920455). Alle voorinschrijvers en aanwezigen tijdens de presentatie ontvangen een persoonlijk gesigneerd exemplaar inclusief limited edition boekenlegger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen