Kasteelbezoek met rondleiding voor mantelzorgers in Grathem en Haelen

Kasteel Aldenghoor in Haelen.
Kasteel Aldenghoor in Haelen.
Foto: Studiegroep Leudal

GRATHEM/HAELEN – Vrijdag 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg, met als thema ‘Mantelzorg doe je samen.’ Een feestelijke dag om mantelzorgers te (h)erkennen en te waarderen, ook in Leudal.

Mantelzorgers die voor hun naasten zorgen worden dan ook van harte uitgenodigd voor een kasteelbezoek met rondleiding, in Grathem of Haelen.

Vlaai
In de ochtend is men welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur bij kasteel Aldenghoor, aan de Kasteellaan 9 in Haelen. Er wordt gezorgd voor koffie en thee met vlaai en een kleine rondleiding met een gids. In de middag is eenzelfde programma voorbereid, van 14.00 uur tot 16.00 uur, bij kasteel Groot Buggenum aan de Loorderstraat 3 in Grathem.

Kasteel Groot Buggenum (Foto: John Hölsgens)

Cadeautje
Ook aan de jonge mantelzorgers tot 24 jaar is gedacht. Deze kunnen aangemeld worden voor een presentje wat ze rond deze dag thuis zullen ontvangen. Aanmelden kan tot 1 november bij het Steunpunt Mantelzorg Leudal per e-mail via [email protected] of telefonisch via 0475-74.51.38. Graag vermelden of het presentje voor een jongen of meisje bestemd is.

Aanmelden
Mantelzorgers die willen deelnemen aan het kasteelbezoek kunnen zich vóór 1 november 2017 aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg Leudal via hetzelfde mailadres of telefoonnummer. Wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw naam, geboortedatum, adres, postcode en woonplaats te vermelden? Voor alle duidelijkheid: er zijn geen kosten aan de activiteiten verbonden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen