Jordi Custers (RO): ‘Hoe lang moet Ell nog wachten op een pinautomaat?’

Foto: Twitter Dorpsraad Ell

ELL – In maart 2017 vond er een plofkraak plaats op de pinautomaat in Ell, waarbij deze buiten gebruik raakte en de muur van de pas opgeleverde BMV Ell flink werd beschadigd.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en is er op het oog geen voortgang geboekt, ondanks dat het belang van de pinautomaat in mei al dankzij een online petitie door Samen Verder duidelijk werd aangetoond.

Gebouw
Jordi Custers van Ronduit Open vindt ook dat het allemaal veel te traag gaat. Hij vraagt zich af wat de stand van zaken nu eigenlijk is en hoe kan het dat het hele traject al meer dan zes maanden duurt. Hij vraagt het college van B&W nu of er met het bedrijf dat de bouw van BMV Ell voor haar rekening nam, inmiddels is gesproken over de reparatie van de beschadigde muur. Dat lijkt hem de meest logische optie, aangezien dit bedrijf bekend is met de bouwtechnische aspecten van BMV Ell.

Pinbox
Verder wil Custers onder meer weten of het klopt het dat er ter vervanging een pinbox wordt neergezet in Ell, en vooral ook hoe lang dát dan nog gaat duren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen