Beleef de natuur optimaal in het donker

Foto: BCL

HAELEN – Wist je dat Nederland een van de meest lichtvervuilde landen ter wereld is? De Nacht van de Nacht is bedoeld voor een optimale beleving van de donkere nacht.

Ook dit jaar kun je de Nacht van de Nacht weer beleven met de gidsen van Groen Hart Leudal. Op zaterdag 28 oktober vindt de 13e editie plaats.

Wandeling
De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Natuur- en Milieufederaties. Doe mee en duik in het donker! Om 19.00 uur start een nacht vol natuurbeleving in het Leudal. Tijdens een wandeling in het donker worden er leuke opdrachten gedaan, waarbij ook andere zintuigen dan het gezichtsvermorgen gebruikt worden. Ervaar wat donker met je doet.

Aanmelden
De wandeling start bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen en duurt tot 22.00 uur. Deelname kost 3,50 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts 1 euro. Tip: Denk aan stevig schoeisel! Aanmelden kan telefonisch via 0475-49.70.10) tijdens de openingstijden van het Bezoekerscentrum, of per e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen