Gevarieerd najaarsconcert in de Ittervoortse Mortel

Foto: Facebook Vivace Ittervoort

ITTERVOORT – De dagen worden weer korter, we zitten graag weer wat meer binnen: tijd voor een najaarsconcert.

Een aantal zeer afwisselende koren gaat er op 21 oktober in Ittervoort voor zorgen dat je in ieder geval met een warm gevoel de winter in te gaan.

Vivace
Het concert wordt geopend door gemengd koor Vivace uit Ittervoort. Onder leiding van dirigent Theo Collaert zal Vivace je laten genieten van een divers aanbod, waaronder bijvoorbeeld ‘Avond’ van Boudewijn de Groot maar ook het mooie Italiaanse ‘La Solitudine’.

Close harmony
Daarna zal close harmony groep Briskly optreden. Briskly bestaat al bijna dertig jaar en staat onder leiding van Sandra Halmans. Alle nummers worden met warme, sprankelende klanken a capella gezongen. Briskly heeft een zeer uitgebreide muzikale bagage. De leden komen uit heel Midden- en Noord Limburg.

Schat
Na de pauze zal Vivace nog één keer het podium betreden. Het najaarsconcert zal vervolgens worden afgesloten door Corde et Animo uit Someren. Dit koor bestaat in 2018 vijftig jaar en brengt dus een schat aan muzikale ervaring mee naar Ittervoort. Corde et Animo staat onder leiding van Emmy Stultiens-Vries.

De aanvang van het concert is om 20.00 in cultureel centrum De Mortel in Ittervoort uur en de entree is gratis. Meer informatie op is verder te vinden op www.gemengdkoorvivaceittervoort.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen