Voorstel tot nieuwe bestemming voor accommodatie van opgeheven SV Nunhem

Foto: Pixabay - mermyhh (CC0 - Public Domain)

NUNHEM – In mei van dit jaar speelde voetbalvereniging SV Nunhem de laatste wedstrijd. Tijdens een overlegavond van de dorpsraad, zijn een aantal opties besproken om tot een nieuwe bestemming van de accommodatie van de club te komen.

Één van de opties was om jeugdverenigingen als Jong Nederland en KVW te vragen of er interesse is. Raadslid Leon Linssen (Samen Verder) heeft contact gelegd met deze verenigingen, die inderdaad bijzonder geïnteresseerd bleken.

Leon Linssen (Samen Verder)

Verloedering
De verenigingen zouden graag zelf gebruik te gaan maken van de accommodatie, maar zij denken ook aan het beschikbaar stellen ervan aan andere verenigingen, voor bijvoorbeeld het organiseren van jeugdkampen. Linssen heeft het college van B&W dan ook gevraagd of ook zij de plannen zien zitten. Het past in ieder geval binnen het beleid om activiteiten van en voor de jeugd te stimuleren, weet Linssen. Bovendien word verloedering tegengegaan. Het college mag wat hem betreft op korte termijn in gesprek met de verenigingen om de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen