Leerlingen hebben hun eigen Leudalloop

Foto: Pixabay- metaliza1 (CCO-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Op woensdag 27 september staat weer een jubileumactiviteit op het programma, gekoppeld aan het tienjarig bestaan van de gemeente Leudal. Deze keer een sportieve activiteit: de Leudalloop.

Deze activiteit is één van de tien initiatieven die de gemeente ondersteunt en die zijn ontstaan vanuit een burgerinitiatief.

Warming up
Buurtsportcoach Myrna Welten, Eric Mestrom en Atletiek Leudal uit Heythuysen hebben veel werk verricht om de Leudalloop te organiseren. Die woensdag zullen om 14.00 uur basisschoolleerlingen starten om 400, 600 of 800 meter te lopen. De wedstrijden worden vooraf gegaan door een warming up van professioneel handballer Daan Versleeuwen. Wethouder Stan Backus zal de startschoten geven. Om 15.00 uur komen leerlingen van Sint Ursula aan bod en zij lopen 1600 en 2400 meter.

Wil je als basisschoolleerling nog meedoen aan de Leudalloop? Meld je dan snel aan via www.padxpress.nl!  Het sportieve gebeuren vindt plaats bij de buiten-atletiekbaan te Heythuysen. Supporters zijn van harte welkom om de kinderen te komen aanmoedigen…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen