Wijziging burgemeestersportefeuille al beklonken

Foto: archief Leudal.nieuws.nl

LEUDAL – Ondanks de recente waarschuwingen van Mathieu Wagemans (Ronduit Open), heeft het college van B&W besloten de portefeuillewijzing door te voeren die de burgemeesterstaken zal splitsen.

Wagemans reageerde daar maandag al op door in een schrijven naar het college zijn teleurstelling daarover uit te drukken.

Mosterd
‘Het is het verkeerde signaal’ gaf hij andermaal aan. Overigens vond Wagemans dat uit de gang van zaken bleek dat, wanneer hij de weg had bewandeld die het door zijn commentaar geërgerde raadslid Ria Teluij (Samen Verder) na zijn eerste bezwaren aangaf, het ‘helemaal een verhaal van mosterd na de maaltijd was geweest’, zo liet hij later weten. Wagemans: ‘Ik had een stevige aanleiding om mijn brief te sturen, maar wist niet dat de zaak al zover geregeld was dat het besluit er al lag zonder dat de raad was geïnformeerd. Sommige zaken gaan in Leudal buitengewoon voortvarend’ besloot hij wat cynisch.

Reacties