Onderzoek naar verdachte dood Poolse man

Foto: Venture-Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

KELPEN-OLER – De politie onderzoekt de dood van een 39-jarige Pool, die vrijdagochtend rond 5.45 uur gewond werd aangetroffen bij zijn auto aan de Ensebroekerweg in Kelpen-Oler.

De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag aan zijn letsel overleed.

Vindplaats
De man blijkt geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben gehad. Uit onderzoek is verder inmiddels gebleken dat hij donderdagavond bij een woning aan de Ensebroekerweg was. Zijn auto, een witte Audi met Pools kenteken, stond vlakbij die woning geparkeerd. Het is daar dat hij vrijdagochtend gewond werd aangetroffen door een voorbijganger.

Verdacht
Vanwege de verdachte omstandigheden is het politieonderzoek begonnen bij de woning en rond de vindplaats. Alle opties worden opengehouden, ook een mogelijk misdrijf. De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

 

Reacties