Motortour voor kinderen die niet thuis kunnen wonen

Foto: Rubicon

HORN – Voor het zesde jaar op rij organiseert Rubicon jeugdzorg een motortour, voor kinderen die om uiteenlopende redenen tijdelijk of langdurig niet thuis kunnen wonen.

Het gaat om kinderen met een moeilijke achtergrond, die in hun jonge leven al veel hebben meegemaakt.

Onvergetelijk
Rubicon wil hen graag een onvergetelijke dag bezorgen. De motortour, die door de gemeenten Leudal, Maasgouw, Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond voert, belooft dan ook een waar spektakel te worden. Met een lange stoet motoren met en zonder zijspan, trikes en jeeps rijden vrijwilligers door het Limburgse landschap. De stoet wordt begeleid door politie en verkeersregelaars. Er is een tour uitgezet van ongeveer 75 kilometer, die je hier precies kunt nakijken.

Juichen
Iedereen wordt uitgenodigd om de kinderen zaterdag toe te juichen. De kinderen, ouders of opvoeders, motorrijders, verkeersregelaars, politie en medewerkers verzamelen zich vanaf 12.00 uur bij Rubicon, aan de Bergerweg 23 in Horn. Om 13.00 uur vertrekt de tocht en om 17.00 verwacht men weer terug te zijn.

Reacties