Bloemschikken voor doven en slechthorenden in het Pesthuisje

Foto: John Hölsgens

HAELEN – In de Week tegen Eenzaamheid wil de StichtingHoormij/NVVS graag stil staan bij het lot van dove en slechthorende mensen.

Deze mensen hebben vaak een turbulent leven, dat voor goed horende personen niet goed te begrijpen valt. Het is dan ook een onzichtbare handicap.

Grip
Door lotgenotencontact te organiseren krijgen doven en slechthorenden vaak weer wat grip op de omstandigheden terwijl familie, kennissen en vrienden juist weer begrip kunnen ontwikkelen. De stichtingHoormij/NVVS en de familie Nieskens van ‘Zorgbedrijf Zorg & Groen’ houden daarom een bloemschikactiviteit op woensdag 27 september, bij het ‘Pesthuisje’ dat gelegen is aan de rand van het bos bij Sint Elisabeth in Haelen. De activiteit wordt geleid door Wendy Nieskens en duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. De kosten zijn 5,50 euro p.p. inclusief koffie/thee en vlaai. Beschikt u niet over eigen vervoer, dan kunt u dat melden. U kunt dan vervoerd worden tegen 2 euro p.p. Graag aanmelden voor 15 september bij StichtingHoormij/NVVS lotgenotencontact, Marly de Seriere du Bisournet,
via [email protected] o.v.v. bloemschikken, of 06-50.98.28.11 (of een sms i.v.m. slechthorendheid, o.v.v. bloemschikken met naam en telefoonnummer).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen