Open Podium Leudal zoekt jong talent op alle fronten

Foto: Pixabay - bmwwett (CC0-Public Domain)

ITTERVOORT – Op zondag 1 oktober vindt vanaf 14.30 uur het Open Podium Leudal plaats in De Mortel in Ittervoort: een talentenjacht waar je mag optreden als entertainer, goochelaar, muzikant, rapper, dichter, zanger of wat dan ook.

De organisatie van deze eerste editie van Open Podium Leudal is een samenwerking met de gemeente vanwege haar 10-jarig jubileum.

Talent
Of je nu wel of geen ervaring hebt op het podium, waag de sprong in het diepe en laat het publiek jouw talent zien! Ben jij een singer-songwriter, danser, kunstenaar, toneelspeler, cabaretier of iets totaal anders? Het open podium is voor iedereen toegankelijk, dus neem je muziekinstrument, gedicht, kostuum, stem of attributen die nodig zijn voor de performance mee en meld je aan voor dit avontuur!

Aanmelden
Durf jij het aan? Geef je dan op vóór 31 augustus en het podium in C.C. De Mortel is 10 minuten van jou. Je mag solo optreden, maar ook met een groep of jouw vereniging. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom om je aan te moedigen en toe te juichen. Bij voorkeur stuur je bij jouw aanmelding een audio- of videofragment. Dit kun je mailen naar [email protected]. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een selectiemoment plaatsvinden op zondagochtend 3 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Voel deze selectie niet als auditie of verplichting, de organisatie wil alleen heel graag meedenken over hoe we jou het beste kunnen laten ‘shinen’ in jouw ’10 minutes of fame’…

Galaconcert
Je optreden wordt beoordeeld door een publieksjury onder leiding van een prominente inwoner van de gemeente Leudal. De winnaar van het open podium mag met fanfare Concordia Ittervoort een uitvoering verzorgen, tijdens haar galaconcert op 9 december. Entree en deelname zijn gratis. Aanmelden kan ook via Facebook, en daar is uiteraard meer info te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen