Inspraak mogelijk op de conceptverordening jeugdhulp

Foto: Pixabay - natelegakisguru (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Sinds 1 januari 2015 is de Jeugdwet van kracht. Tegelijkertijd is in de gemeente Leudal de Verordening jeugdhulp ingegaan. Nieuwe inzichten, toevoegingen aan de wet én jurisprudentie maken het nodig dat deze verordening wordt aangepast.

Daarom heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal op 25 juli de conceptverordening jeugdhulp gemeente Leudal 2018 vastgesteld.

Inzage
De gemeente biedt nu de mogelijkheid te reageren op deze conceptverordening. Tot 26 september ligt het concept ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Na de inspraakperiode zal de verordening jeugdhulp in november 2017 door de raad worden vastgesteld.

Reacties
Burgers die willen reageren op de conceptverordening kunnen een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. mevrouw Chantal Timmermans, Leudalplein 1, 6039 HE Heythuysen, of een e-mail sturen naar: [email protected] . Uw reactie moet uiterlijk 26 september 2017 bij de gemeente binnen zijn. De ingediende zienswijzen zullen worden verzameld en bij de besluitvorming door de gemeenteraad worden meegewogen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen