Nieuw eetcafé bij Sint Charles moet ontmoetingspunt worden

Foto: John Hölsgens

HEYTHUYSEN – Een aantal organisaties heeft de handen ineen geslagen om een ontmoetingspunt te creëren voor hun doelgroepen. Een samenwerking tussen MetGGZ, PSW, Land van Horne, het AMW, de seniorenvereniging Heitse en Synthese maakt nu een nieuw eetcafé voor Heythuysen en omgeving mogelijk.

Dit initiatief staat in het teken van vermaatschappelijking en participatie van minder gestelden en minder bedeelden binnen onze maatschappij.

De Karibu
Het nieuwe Eetcafé ‘Lekker & Gezellig’ is er voor iedereen die graag het gezelschap van anderen opzoekt. Er wordt gestart op 25 september, van 17.45 uur tot 20.30 uur en daarna op elke vierde maandag van de maand. Gastheer is voorlopig Gasterij De Karibu, bij Sint Charles op Aan de Bos 2, tussen Heythuysen en Baexem. Er wordt dan een heerlijk en betaalbaar driegangenmenu geserveerd (8,50 euro).

Informatie
Belangrijker dan het eten: het is een ontmoetingsplek waar je nieuwe mensen leert kennen. Maar in de toekomst kun je er ook informatie krijgen over nuttige onderwerpen, zoals veiligheid in en om het huis, brandpreventie, tips van politie of info over een buurtapp enzovoorts. Je kunt ook een kaartje leggen of gezellig met elkaar babbelen. Binnenkort wordt een folder verspreid op tal van plaatsen binnen de gemeente Leudal. Wil je nu al meer informatie, neem dan gerust contact op via [email protected] of [email protected] psw.nl.

Reacties

article
10611
Nieuw eetcafé moet ontmoetingspunt worden voor diverse doelgroepen
HEYTHUYSEN – Een aantal organisaties heeft de handen ineen geslagen om een ontmoetingspunt te creëren
https://leudal.nieuws.nl/2017/07/19/nieuw-eetcafe-sint-charles-moet-ontmoetingspunt-worden/
2017-07-19T14:29:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2017/07/19142321/Charles.jpg
AMW, De Karibu, Eetcafé, informatie, Land van Horne, Lekker en Gezellig, MetGGZ, ontmoetingspunt, PSW, Seniorenvereniging Heythuysen, Synthese, Woonzorgcentrum Sint Charles
Nieuws