Interactief programma voor aspirant-stemmers tijdens Kleurrijk Leudal Festijn

Foto: Pixabay - ulleo (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Ben jij 18 jaar of 19 jaar, uit Leudal, en mag je in 2018 voor de allereerste keer stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart? Dan is de gemeente Leudal op zoek naar jou…

Tijdens het Kleurrijk Leudal Festijn wil de gemeente graag iets leuks doen met de jongeren die het voor eerst mogen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Zij zijn op 24 september dan ook welkom bij het gemeentehuis en de griffie in Heythuysen, om met enkele jonge raadsleden aan een interessant en interactief programma deel te nemen.

Kiesrecht
Het programma duurt ongeveer drie kwartier. De jongeren krijgen op een leuke manier kijk op hoe een gemeente werkt. Er wordt een beeld geschetst van de politieke partijen, hoe het precies zit met dat stemmen en hoe je een goede keuze kunt maken als je gebruikt maakt van je kiesrecht. Een leerzame, actieve en gezellige bijeenkomst moet het worden. Na het jongerenprogramma heb je natuurlijk alle tijd om deel te nemen of te kijken naar de andere activiteiten van het Kleurrijk Leudal Festijn. Heb je zin om deel te nemen, meldt je dan via e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen